Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E vaš Lokalni rekuperator


Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E je manjši model izmed dveh lokalnih rekuperatorjev proizvajalca Mitsubishi Electric, a zelo uporaben predvsem v stanovanjskih objektih, kot so hiše in stanovanja..

GSM: + 386 31 721 920

Prijavnica

Lokalni rekuperator Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E
Rekuperator Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E je nepogrešljiv za dobro izolirane objekte in objekte, ki se ne prezračujejo ustrezno. Prostor oskrbuje s svežim zrakom in iz prostora odvaja iztrošen zrak ter rekuperira do 80 odstotkov toplote. Omogoča varčevanje energije in zdravo bivanje. Vgradnja rekuperatorja je hitra in enostavna. Za dovod svežega zraka pa sta dovolj le dve luknji v zid premera 85 mm. Rekuperator je idealen za prostor do 80 m². Obratovanje rekuperatorja je tiho in ekonomično.

Mitsubishi-Electric-Lossnay-VL-50SR2-E-rekuperatorMitsubishi-Electric-Lossnay-VL-50SR2-E-rekuperator

Ugodna cena
V primerjavi z klasičnim zračenjem boste prihranili pri ogrevanju in imeli hkrati prezračen prostor


Na voljo tudi izven delovnega časa
Se pojavi težava ob dela prostih dnevih. Na voljo smo vam za nasvet in storitev tudi izven delovnega časa


Strokovni monterji
Naši strokovni monterji bodo storitev izvedli profesionalno in z čim manj onesnaženja saj uporabljamo profesionalno orodje


Lokalni rekuperator Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E je manjši model izmed dveh lokalnih rekuperatorjev proizvajalca Mitsubishi Electric. Rekuperator je zelo uporaben predvsem v stanovanjskih objektih, kot so hiše in stanovanja. Oznaka SR2-E pomeni, da je rekuperator opremljen z daljinskim upravljanjem. Njegove lastnosti in specifikacije so predstavljene tukaj:

- lokalna prezračevalna naprava, s patentiranim visoko učinkovitim ,,Hyper Eco,, toplotnim izmenjevalcem iz papirja LOSSNAY, za postavitev na steno prezračevanega prostora.

- dvostopenjski ventilator z nastavitvijo pretoka na 60% / 100% celotne količine.
- zračni filter EU-G3.
- vključno s priključno cevjo do dolžine 650 mm.
- vključno z zunanjo pokrivno rozeto dimenzij 180 mm × 109 mm za dovod in odvood zraka.
- daljinski upravljalnik je vključen.

PROIZVAJALEC: Mitsubishi Electric, Japonska


TEHNIČNI PODATKI:

Električni priključek: 230V/1F/50Hz
Električna moč: 4.5 W / 20 W
Pretok zraka: 16 m3/h / 52.5 m3/h
Zunanji statični tlak: 0 Pa
Učinkovitost temperaturne izmenjave: 85 / 69 %
Nivo hrupa (SPL): 15 dB(A) / 37 dB(A)
Dimenzije enote (V x Š x G): 245 x 522 × 168 mm (mere brez priključkov)
Dimenzija priključkov za zrak (mm): O100
Teža enote: 6,2 kg


Mitsubishi Electric

Omeniti je potrebno, da lokalne rekuperatorske enote Mitsubishi Electric prezračujejo ves čas svojega delovanja in imajo zaradi tega boljši izkoristek (konstantnih realnih 85%). Prezračijo za 100% več volumna zraka, kot cevni rekuperatorji, ki se vgradijo v steno. Pri cevnih rekuperatorjih je potrebno omeniti, da podane izkoristke dosegajo le prvih nekaj sekund enega cikla delovanja, nato pa pade izkoristek krepko pod 80%. Delujejo samo pol svojega časa izmenično v parih, pri čemer se keramično jedro ohladi. Za enako kvadraturo se jih potrebuje več, posledično temu je investicija v prezračevanje višja.

Filtracija vstopnega zraka je na nivoju centralnih prezračevalnih naprav, še posebej kadar kot opcijo vgradimo filter F7. Prav tako Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E zaduši zunanji zvok okolice, s čimer imajo ostali lokalni rekuperatorji precej težav. V primeru vgradnje lokalnih rekuperatorjev tipa Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E vam pripada subvencija v višini 20% celotne investicije (na vsako enoto), medtem ko pri vgradnji cevnih rekuperatorjev pripada subvencija na parno število enot (2,4,6...), kar pomeni, da ste upravičeni do subvencije Eko sklada ob vgradnji že ene enote Mitsubishi Electric. Razlog za dodelitev subvencije na vsako enoto je v dvosmernem delovanju in v njegovem učinkovitem prezračevanju.
Ob vgradnji lokalnega rekuperatorja Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E bo vaš dom svež in zdrav zrak. Zdrav in svež zrak ima za posledico, da v notranjosti ni pogojev za nastanek plesni, kar nedvomno pozitivno vpliva tako na zdravje, kot na estetski izgled vašega doma.

Naj vam izpostavimo nekaj ključnih lastnosti lokalnega rekuperatorja Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E:

- 3 letna garancija
- dvosmerno delovanje
- enostavno vzdrževanje v lastni režiji
- zelo dobro dušenje zunanjega zvoka
- tiho delovanje, in sicer 15dB pri konstantnem pretoku zraka 16 m3/h za in 37dB ob največjem pretoku 52 m3/h
- zelo dobra filtracija vstopnega zraka
- neprestano prezračevanje v času delovanja (večina ostalih rekuperatorjev dovaja svež zrak samo polovico časa svojega delovanja, saj ga drugo polovico izpihujejo)
- 2-3 rekuperatorji v kombinaciji z ventilatorjev v kopalnici zadoščajo za prezračevanje, odpravo vlage in odpravo plesni, ki je posledica prevelike vlažnosti v zraku celotne etaže hiše oziroma stanovanja srednje velikosti
- realni 85% izkoristek na prvi stopnji, ki ne pada (ostali rekuperatorji oglašujejo tudi nad 90% izkoristek a ta se doseže samo prvih nekaj sekund nadalje pa strmo pade pod 70%)
- majhna poraba električne energije
- subvencija eko sklada v višini 20% celotne investicije ne glede na število vgrajenih enot
- "Hyper Eco" jedro, ki omogoča energijsko učinkovito izmenjavo zraka. Zahvaljujoč jedru je prehodnost vlage hitrejša, kar nam zlasti v režimu ogrevanja omogoča višjo bivalno kvaliteto

Menimo, da je lokalni rekuperator Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E trenutno najboljša izbira na trgu. Rekuperator Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E je zelo kvalitetna in trpežna naprava in ima najboljšo razmerje na volumen prezračevanega zraka. Ne tvegajte svojega zdravja in svojega doma.

Delite stran rekuperacija-prezracevanje.si - Mitsubishi-Electric-Lossnay-VL-50SR2-E na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani rekuperacija-prezracevanje.si - Mitsubishi-Electric-Lossnay-VL-50SR2-E, in s tem sporočamo drugim, kaj rekuperacija-prezracevanje.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Mitsubishi-Electric-Lossnay-VL-50SR2-E - Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E vaš Lokalni rekuperator

rekuperacija-prezracevanje.si

rekuperacija-prezracevanje.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.